Sauvons le pain

By Rémésy, Christian
LV476434
(978-2-36549-557-8)

Your Price

  • $36.95 /ea.
  • Net price: $36.95 /ea.
Le nutritionniste dénonce la mauvaise qualité du pain blanc dans les boulangeries françaises, qui favorise l'obésité et les maladies métaboliques. Il prône la mise en place de cultures moins intensives de blés rustiques, la suppression de l'ajout de gluten et du pétrissage ainsi qu'une meilleure formation des boulangers. Avec quinze recettes de haute valeur nutritionnelle en fin d'ouvrage.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-36549-557-8)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-36549-557-8
  • Editor: T. SOUCCAR
  • Place of publication: Vergeze, FR
  • Section: nil
  • Collection: -
  • Publication: 1/10/2022
  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 208
  • Dimensions: 15cm × 22cm

From the same author