Le petit gâteau de nos rêves : textures et techniques ultimes

By Dupont-Daguet, Déborah
LV472189
(978-2-412-08176-1)

Your Price

  • $31.95 /ea.
  • Net price: $31.95 /ea.
Soixante recettes de biscuits et petits gâteaux classées par technique culinaire, comme le beurre crémé, les oeufs battus, la méthode sablage et le sirop de sucre : shortbreads, sablés viennois, meringues, amaretti, schenkele, navettes de Marseille, nonnettes, canelés, financiers, croquants noisettes et citron, tuiles dentelle orange et pistache, roses des sables, langues de chat, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-412-08176-1)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 159
  • Dimensions: 20cm × 24cm

From the same author