Le Larousse des poissons, coquillages & crustacés

By LE DIVELLEC, JACQUES
LV474317
(978-2-03-604095-3)

Your Price

  • $59.95 /ea.
  • Net price: $59.95 /ea.
Une présentation de 110 produits de la mer, des préparations de base et plus de 400 recettes à partir d'algues, de coquillages, de mollusques, entre autres. Des gestes photographiés par étapes pour apprendre à maîtriser les techniques de préparation et un dictionnaire répertoriant les indications diététiques de chaque produit.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-03-604095-3)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-03-604095-3
  • Editor: LAROUSSE
  • Place of publication: Paris
  • Section: Fishes/Seafood
  • Collection: -
  • Publication: 1/9/2023
  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 383
  • Dimensions: 20cm × 27cm