L'épicerie du monde : la mondialisation par les produits alimentaires : du XVIIIe siècle à nos jours

By VENAYRE, SYLVAIN
LV467876
(978-2-213-72143-9)

Your Price

  • $42.95 /ea.
  • Net price: $42.95 /ea.
L'histoire de la circulation des produits alimentaires célèbres, du café au parmesan en passant par le raki, une boisson turque devenue nationale. Les contributeurs révèlent, par l'étude de leurs origines et de leurs échanges, des pratiques intimes, illustrent le processus de mondialisation et montrent ses limites.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-213-72143-9)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-213-72143-9
  • Editor: FAYARD
  • Place of publication: Paris, FR
  • Section: History
  • Collection: -
  • Publication: 10/10/2022
  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 428
  • Dimensions: 16cm × 24cm

From the same author