Sushi : maki, onigiri et autres riz japonais

By Hauser, Patrice
LV477594
(978-2-317-02901-1)

Your Price

  • $33.95 /ea.
  • Net price: $33.95 /ea.
Des conseils pour réaliser des sushis grâce à des techniques expliquées en pas à pas : nigiri-zushi, maki-zushi, temari-zushi, temaki, chirashi sushi, oshi zushi, donburi, maze gohan, yaki gohan, takikomi, bento, onigiri, ochazuke, mochi isobe maki, entre autres. Avec des informations sur les ingrédients et le matériel, ainsi que des astuces, des reportages et des focus sur les produits.

Online

Available
(978-2-317-02901-1)

1 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 141
  • Dimensions: 19cm × 25cm

From the same author