Le petit manuel de la meringue : réalisez pavlovas, merveilleux et autres douceurs meringuées

By Dupuis, Mélanie
LV496736
(978-2-501-18340-6)

Your Price

  • $30.95 /ea.
  • Net price: $30.95 /ea.
réalisez pavlovas, merveilleux et autres douceurs meringuées

Quarante recettes à base de meringue française, suisse ou italienne sont proposées : pavlova, vacherin, merveilleux, omelette norvégienne, guimauves, nougats, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-501-18340-6)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 143
  • Dimensions: 20cm × 27cm

From the same author

  • Le grand manuel du confiseur
    • $49.95 /ea.
    • Retail price $49.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • Le petit manuel de la bûche
    • $26.95 /ea.
    • Retail price $26.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 1
    • Availability Available
  • Le petit manuel des gâteaux de voyage
    • $26.95 /ea.
    • Retail price $26.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays