Le grand manuel de la cuisine japonaise : comprendre, apprendre & maîtriser

By Harada, Sachiyo
LV498355
(978-2-501-18339-0)

Your Price

  • $59.95 /ea.
  • Net price: $59.95 /ea.
comprendre, apprendre & maîtriser

Les techniques de base pour apprendre à préparer le poisson, les nouilles, le riz à sushi ou encore les bouillons, accompagnées de nombreuses recettes : soupe miso, gyoza, ramen, curry rice, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-501-18339-0)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 287
  • Dimensions: 25cm × 32cm

From the same author

  • Le b.a.-ba des ramens
    • $12.95 /ea.
    • Retail price $12.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • Petits plats du Japon
    • $12.95 /ea.
    • Retail price $12.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays