Petit traité de la pizza

By Gaudant, Olivier
LV488946
(978-2-36402-191-4)

Your Price

  • $28.95 /ea.
  • Net price: $28.95 /ea.
L'histoire de ce plat est relatée. Les auteurs évoquent également ses évolutions : focaccias et pitas du Bassin méditerranéen, quartier de Little Italy à New York, entre autres. Soixante recettes traditionnelles et innovantes sont proposées, avec des pâtes différentes ou sans gluten.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-36402-191-4)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-36402-191-4
  • Editor: SUREAU
  • Place of publication: Gap, FR
  • Section: Breads/Pastas
  • Collection: -
  • Publication: 6/9/2023
  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 158
  • Dimensions: 15cm × 23cm