Sol : cuisine levantine

By Ben Rahma, Samir
LV473571
(978-2-412-08231-7)

Your Price

  • $54.95 /ea.
  • Net price: $54.95 /ea.
Plus de cent recettes méditerranéennes familiales organisées comme un voyage entre Marseille et la Tunisie en passant par Nice et Israël : shakshuka verte aux épinards, tatin d'oignons, polenta crémeuse aux shiitakés et oeuf mollet, salade de harengs fumés, pastilla d'agneau braisé, tartelettes frangipane pistache, babkas, entre autres. Avec un chapitre entièrement consacré aux pains.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-412-08231-7)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 286
  • Dimensions: 20cm × 26cm