Cuisiner les céréales : petit épeautre du Velay, quinoa, riz, boulgour, amarante...

By Comlan, Hélène
LV475953
(979-1-03-230801-1)

Your Price

  • $22.46 /ea.
    (Disc. 25%)
  • Net price: $29.95 /ea.
Une présentation de quinze céréales, de leurs modes de préparation et de cinquante recettes équilibrées qui conviennent à l'apéritif, au petit déjeuner, au goûter, aux salades, aux soupes ou aux plats : granola de couscous, bouillie d'orge pomme cannelle, salade de kasha épicée, polenta au lait d'amande, entre autres.

Online

Available
(979-1-03-230801-1)

1 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 127
  • Dimensions: 19cm × 23cm

From the same author