Guide de survie en cuisine

By Raichlen, Steven
LV306065
(978-2-7619-4235-5)

Your Price

  • $34.95 /ea.
  • Net price: $34.95 /ea.
tout ce qu'un homme doit savoir pour apprivoiser les fourneaux

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-7619-4235-5)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: United States

Diplômé en littérature française, Steven Raichlen a quitté les États-Unis pour étudier la cuisine médiévale en Europe. Il a fréquenté à Paris deux écoles de cuisine, Le Cordon Bleu et La Varenne. Animateur de séries télévisées et auteur d'une vingtaine de best-sellers vendus à plusieurs millions d'exemplaires, Steven a réinventé l'art de cuire sur feu vif.


Details

  • ISBN: 978-2-7619-4235-5
  • Editor: HOMME (DE L')
  • Place of publication: Montréal (Québec), CA
  • Section: Canadian cuisine
  • Collection: -
  • Publication: 4/10/2015
  • Format: -
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 376

From the same author

  • Flammes et braises
    • $34.95 /ea.
    • Retail price $34.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • Griller les légumes au barbecue
    • $34.95 /ea.
    • Retail price $34.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 1
    • Availability Available
  • La bible du barbecue
    • $34.95 /ea.
    • Retail price $34.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays