Les herbes sauvages : récits d'un cuisinier

By Piérret Watanabe, Déborah
LV463558
(978-2-8097-1592-7)

Your Price

  • $34.95 /ea.
  • Net price: $34.95 /ea.
Chef d'un restaurant étoilé à Kyôto, le Sôjiki Nakahigashi, l'auteur est un adepte de la cueillette des fleurs comestibles, des légumes sauvages dans la montagne et de ceux de son potager. Il livre sa vision du bon, entendu comme une expérience qui va au-delà du goût et se vit avec le corps entier, partage les techniques et les secrets de sa cuisine, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-8097-1592-7)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: 日本


Details

  • ISBN: 978-2-8097-1592-7
  • Editor: P. PICQUIER
  • Place of publication: Arles
  • Section: nil
  • Collection: banquet
  • Publication: 6/20/2022
  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 200
  • Dimensions: 13cm × 21cm

From the same author