Mon cahier coaching de rééquilibrage alimentaire : Méthode, planning, menus IG bas

By Philippon, Bérengère
LV487977
(978-2-03-604870-6)

Your Price

  • $25.95 /ea.
  • Net price: $25.95 /ea.
Méthode, planning, menus IG bas

Bérengère Philippon, coach certifiée en nutrition, vous propose une méthode complète pour trouver un équilibre alimentaire et un bien-être intérieur. Un format cahier avec des zones d’écriture vierges afin de vous approprier la méthode et d’apprendre à prendre soin de vous...

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-03-604870-6)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-03-604870-6
  • Editor: LAROUSSE
  • Place of publication: Paris, FR
  • Section: Art of living/food
  • Collection: -
  • Publication: 8/14/2023
  • Format: book

From the same author