Les papilles du chimiste : saveurs et parfums en cuisine

By Haumont, Raphaël
LV460377
(978-2-10-083428-0)

Your Price

  • $15.95 /ea.
  • Net price: $15.95 /ea.
Une exploration des mécanismes chimiques du goût et des odeurs en cuisine. L'auteur explique notamment l'origine des molécules sapides ainsi que les manières de les préserver, de les isoler ou de les accorder. Avec une dizaine de recettes et des conseils.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-10-083428-0)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-10-083428-0
  • Editor: DUNOD
  • Place of publication: Malakoff, FR
  • Section: nil
  • Collection: Ekho
  • Publication: 3/9/2022
  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 256
  • Dimensions: 11cm × 18cm

From the same author