Les Français et la table

By Drouard, Alain
LV454833
(978-2-340-06083-8)

Your Price

  • $21.95 /ea.
  • Net price: $21.95 /ea.
alimentation, cuisine, gastronomie du Moyen Age à nos jours

Présente les grandes étapes de l'histoire de l'alimentation en France dans les différentes couches de la société. Etudie entre autres l'évolution du régime alimentaire, des techniques de préparation et de conservation des aliments, du statut des cuisiniers ainsi que celle du goût.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-340-06083-8)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-340-06083-8
  • Editor: ELLIPSES
  • Place of publication: Paris, FR
  • Section: -
  • Collection: POCHE
  • Publication: 12/7/2021
  • Format: -
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 151
  • Dimensions: 11cm × 18cm