Le livre de la cuisine sans gluten

By Néreaud, Améline
LV460405
(978-1-8386-6433-6)

Your Price

  • $65.00 /ea.
  • Net price: $65.00 /ea.
Plus de 350 recettes originellement sans gluten issues des gastronomies du monde entier, du petit déjeuner au dessert en passant par les dîners. Des pictogrammes indiquent si le plat est vegan, végétarien, sans produit laitier, sans fruits à coques ou rapide à préparer.

Online

Restocking - Variable delays
(978-1-8386-6433-6)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-1-8386-6433-6
  • Editor: PHAIDON
  • Place of publication: Paris
  • Section: Nutrition/Dietetics
  • Collection: -
  • Publication: 5/16/2022
  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 431
  • Dimensions: 19cm × 28cm

From the same author