Le grand livre de la boulangerie : pains, viennoiseries, traditions

By Thomas, Marie
LV494260
(978-2-84123-909-2)

Your Price

  • $84.95 /ea.
  • Net price: $84.95 /ea.
pains, viennoiseries, traditions

Un manuel destiné aux professionnels qui explique les techniques et propose des recettes pour tous les grands types de produits de la boulangerie française et internationale : levains, pains et brioches français ou du monde, gâteaux et biscuits.

Online

Available
(978-2-84123-909-2)

1 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-84123-909-2
  • Editor: DUCASSE EDITIONS
  • Place of publication: Issy-les-Moulineaux, FR
  • Section: nil
  • Collection: -
  • Publication: 6/8/2017
  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 244
  • Dimensions: 23cm × 30cm