La cuisine veggie pour tous les jours

LV484199
(978-2-317-03310-0)

Your Price

  • $49.95 /ea.
  • Net price: $49.95 /ea.
Ce guide d'apprentissage pour cuisiner sans viande ni poisson au quotidien présente les bases, les ingrédients phares, les sources de protéines et propose 150 recettes de petits déjeuners, d'entrées, de plats et de desserts.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-317-03310-0)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


Details

  • ISBN: 978-2-317-03310-0
  • Editor: MANGO
  • Place of publication: Paris, FR
  • Section: Vegetarian cuisine
  • Collection: -
  • Publication: 6/6/2023
  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 287
  • Dimensions: 19cm × 25cm