La cuisine

By Faure, Cédric (professeur des écoles)
LV435029
(978-2-408-01885-6)

Your Price

  • $14.95 /ea.
  • Net price: $14.95 /ea.
avec des expériences !

Quinze questions-réponses sur la cuisine et les multiples facettes de l'alimentation : l'origine du sel, le rôle du frigo, les allergies, la réalisation du chocolat. Avec des expériences culinaro-scientifiques à réaliser : observer les effets du froid, colorer du riz blanc, fabriquer des cristaux de sel, préparer du pain, réaliser des bonbons à l'orange, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-408-01885-6)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 37
  • Dimensions: 22cm × 22cm

From the same author

  • Le climat
    • Le climat
    • Product code:LV413275 (ADP-759840)
    • $14.95 /ea.
    • Retail price $14.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 1
    • Availability Available
  • Les couleurs
    • $14.95 /ea.
    • Retail price $14.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • Les machines
    • $14.95 /ea.
    • Retail price $14.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays