Le petit manuel des tourtes, friands et Cie : réaliser des pâtisseries salées maison comme un chef

By Varoutsikos, Yannis
LV481052
(978-2-501-17553-1)

Your Price

  • $29.95 /ea.
  • Net price: $29.95 /ea.
Quarante recettes de tourtes, friands, feuilletés, choix, quiches ou pâtés, accompagnées de conseils techniques pour réussir chaque étape de leur réalisation : feuilletés au jambon, friands à la saucisse, bouchées à la reine, tourte au canard confit, saucisson brioché, galette des rois bourbonnaise, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-501-17553-1)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-501-17553-1
  • Editor: MARABOUT
  • Place of publication: Paris
  • Section: Breads/Pastas
  • Collection: -
  • Publication: 4/24/2023
  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 143
  • Dimensions: 20cm × 27cm

From the same author