Le grand livre de la viennoiserie

By Magne, Olivier
LV428476
(978-2-37945-044-0)

Your Price

  • $94.95 /ea.
  • Net price: $94.95 /ea.
classique, tendance, prestige

Destiné aux professionnels comme aux amateurs, ce manuel explique les principales techniques boulangères et pâtissières et propose 80 recettes pour tous les grands types de produits de la boulangerie française et internationale : levains, pains, brioches, gâteaux, biscuits, tartes, par exemple.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-37945-044-0)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-37945-044-0
  • Editor: DUCASSE EDITIONS
  • Place of publication: Issy-les-Moulineaux, FR
  • Section: Breads/Pastas
  • Collection: -
  • Publication: 12/9/2020
  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 279
  • Dimensions: 23cm × 30cm