Pain maison

By Soucail, julie
LV437912
(978-2-263-17392-9)

Your Price

  • $24.95 /ea.
  • Net price: $24.95 /ea.
avec ou sans levain, lancez-vous !

Des explications pour faire diverses sortes de pain à la maison et varier les procédés, les modes de cuisson, les formes et les ingrédients : pains spéciaux, briochés, plats ou potelés, bagels, pains complets ou aux olives, pitas, foccacias, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-263-17392-9)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-263-17392-9
  • Editor: SOLAR
  • Place of publication: Paris, FR
  • Section: Breads/Pastas
  • Collection: Cuisine
  • Publication: 5/7/2021
  • Format: -
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 159
  • Dimensions: 20cm × 24cm

From the same author