Maroc

By Paprikas, Nadia
LV430251
(978-2-317-02384-2)

Your Price

  • $29.95 /ea.
  • Net price: $29.95 /ea.
les meilleures recettes de mon pays tout en images

Des recettes pour cuisiner les spécialités du Maroc, décrites pas à pas : briouates à la viande hachée, fèves au cumin, couscous au boeuf et aux légumes, sardines farcies à la chermoula, tajine de boeuf aux navets et pois chiches, sablés au sésame et à la fleur d'oranger, dattes fourrées à la pâte d'amande, entre autres.

Online

Available
(978-2-317-02384-2)

1 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 144
  • Dimensions: 19cm × 25cm

From the same author