Cuisiner le poisson

By Niland, Josh
LV427495
(978-2-501-15182-5)

Your Price

  • $49.95 /ea.
  • Net price: $49.95 /ea.
des découpes à la maturation à sec : techniques & recettes

Un ouvrage richement illustré consacré à la préparation du poisson, de la découpe à la cuisson. Avec des idées de recettes.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-501-15182-5)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: Australia


Details

  • ISBN: 978-2-501-15182-5
  • Editor: MARABOUT
  • Place of publication: Paris, BE
  • Section: Fishes/Seafood
  • Collection: -
  • Publication: 11/2/2020
  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 253
  • Dimensions: 23cm × 29cm