La cuisine au miel, Les recettes d'or de la cuisine Gisserot

By Colas, Bertrand
LV488522
(978-2-7558-0984-8)

Your Price

  • $5.95 /ea.
  • Net price: $5.95 /ea.
Une trentaine de recettes au miel, sucrées et salées : camembert rôti, confitures d'oignon, filets de poulet, porc laqué, salade de chèvre chaud, tourte à la morue, cannelés, croustillants, figues caramélisées, nougatines, pain d'épice, soupe de pêche, crème brûlée, biscuits, tajine, tempuras, poêlée d'abricots, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-7558-0984-8)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 63
  • Dimensions: 12cm × 17cm