Le Larousse du chocolat

By Hermé, Pierre
LV411129
(978-2-03-597836-3)

Your Price

  • $49.95 /ea.
  • Net price: $49.95 /ea.
recettes, techniques et tours de main : la bible des amateurs et des professionnels

Après une présentation de l'histoire du chocolat, de ses différents crus, de sa fabrication ou encore de ses bienfaits, cet ouvrage propose plus de 350 recettes sucrées ou salées : gâteaux, tartes, mousses, glaces, truffes, boissons, etc., dont des créations de P. Hermé et d'autres chefs et pâtissiers.

Online

Available
(978-2-03-597836-3)

1 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


Details

  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 367
  • Dimensions: 21cm × 27cm

From the same author

  • Café
    • Café
    • Product code:LV474240 (ADP-865903)
    • $49.95 /ea.
    • Retail price $49.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • Pâtisserie
    • $84.95 /ea.
    • Retail price $84.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays