Batch vegan au fil des saisons

By Tresch-Medici, Stéphanie
LV499874
(978-2-38338-333-8)

Your Price

  • $42.95 /ea.
  • Net price: $42.95 /ea.
Des recettes véganes à cuisiner à l'avance en fonction des saisons. Dix recettes, dont six plats complets, une sauce, une tartinade, une boisson et un dessert, sont proposées pour chaque semaine. Avec des explications sur le batch cooking.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-38338-333-8)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-38338-333-8
  • Editor: LA PLAGE
  • Place of publication: Paris, FR
  • Section: Vegetarian cuisine
  • Collection: -
  • Publication: 2/26/2024
  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 191
  • Dimensions: 19cm × 26cm

From the same author