Je cuisine pour la semaine en moins de 30 min

By BLACK, KEDA
LV420550
(978-2-501-14977-8)

Your Price

  • $16.95 /ea.
  • Net price: $16.95 /ea.
70 recettes, 30 dîners à décliner

Trente préparations de base comprenant des plats principaux, des accompagnements et des sauces à préparer le week-end pour gagner du temps, et à assembler au fil de la semaine selon ses envies. Avec la liste des courses pour chaque combinaison.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-501-14977-8)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


Details

  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 125
  • Dimensions: 18cm × 24cm

From the same author

  • 1 plat, 3 déclinaisons, 0 déchet
    • $26.95 /ea.
    • Retail price $26.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • 100 desserts gourmands
    • $8.95 /ea.
    • Retail price $8.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • 100 tartes, quiches
    • $8.95 /ea.
    • Retail price $8.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays