La cuisine des coquillages, Les recettes d'or de la cuisine Gisserot

By Mignotte, Dany
LV498959
(978-2-7558-0986-2)

Your Price

  • $5.95 /ea.
  • Net price: $5.95 /ea.
Des recettes à base de coquillages, avec des conseils pour les nettoyer, les décortiquer ou les ouvrir : cioppino aux coquillages, couteaux au chorizo, gratin de crevettes et bulots, oeufs brouillés aux oursins, entre autres.

Online

Available
(978-2-7558-0986-2)

3 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 62
  • Dimensions: 12cm × 17cm

From the same author

  • La cuisine du Sud-Ouest
    • $10.95 /ea.
    • Retail price $10.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • La cuisine végétairenne facile
    • $8.95 /ea.
    • Retail price $8.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays