24 heures de la vie d'un restaurant : Paris, 1867

By Michon, David
LV476288
(978-2-13-083313-0)

Your Price

  • $31.95 /ea.
  • Net price: $31.95 /ea.
L'invention du restaurant, lieu de consommation mais aussi de mise en scène, de représentation et de civilisation. Par le prisme de la sociabilité, de la gastronomie et des rites de la table, se dessine la France des années 1860 et 1870 alors que le pays entre dans l'ère de la modernité et que sa capitale est sujette à d'importantes transformations.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-13-083313-0)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-13-083313-0
  • Editor: PUF
  • Place of publication: Paris, FR
  • Section: History
  • Collection: -
  • Publication: 2/7/2023
  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 168
  • Dimensions: 13cm × 20cm