Cuisiner au barbecue Traeger avec Anne Alassane : wood fired grills

By Guedes, Elisabeth
LV462645
(978-2-03-602336-9)

Your Price

  • $27.95 /ea.
  • Net price: $27.95 /ea.
La cheffe du restaurant le Lanaud propose quarante recettes pour exploiter toutes les possibilités du barbecue multifonction Traeger et savourer des plats cuits au feu de bois. Au menu, notamment : travers de porc à l'orange, boulettes de poulet fumées, focaccia, parmentier de boeuf ou encore coeur coulant au chocolat fumé.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-03-602336-9)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 123
  • Dimensions: 20cm × 27cm

From the same author