Les plats signatures essentiels

LV426798
(978-1-8386-6178-6)

Your Price

  • $59.95 /ea.
  • Net price: $59.95 /ea.
Des recettes conçues par des chefs réputés depuis le XVIIIe siècle et sélectionnées par un jury international d'experts de la gastronomie. Classés chronologiquement, ces plats ont rendu célèbres les restaurants qui les ont servis : la pêche Melba d'A. Escoffier (Hôtel Savoy, 1893), la salade Caesar de C. Cardini (Caesar's Palace, 1924), le coulant au chocolat de M. Bras (Bras, 1981), entre autres.

Online

Available
(978-1-8386-6178-6)

1 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: United States


Details

  • ISBN: 978-1-8386-6178-6
  • Editor: PHAIDON
  • Place of publication: Paris
  • Section: Gastronomy
  • Collection: Cuisine
  • Publication: 10/22/2020
  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 452
  • Dimensions: 21cm × 27cm