Faire son pain et son levain : pétrissage, façonnage, levée et cuisson maison sans machine ! : boule de froment, pains spéciaux, focaccia... 16 recettes faciles !

By Frédéric, Marie-Claire
LV480500
(978-2-03-600091-9)

Your Price

  • $11.95 /ea.
  • Net price: $11.95 /ea.
Les étapes nécessaires pour apprendre à faire soi-même son levain et son pain sont détaillées. Des recettes de pain de mie, de petits pains au lait, de bagels ou encore de fouace complètent l'ouvrage.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-03-600091-9)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 62
  • Dimensions: 17cm × 22cm

From the same author