Mozza, feta & Cie : 50 recettes, 5 ingrédients, 3 étapes maxi

By Alphonsine, Sabine
LV485511
(978-2-03-604915-4)

Your Price

  • $16.95 /ea.
  • Net price: $16.95 /ea.
Des recettes simples, à base de mozzarella, de feta ou d'autres fromages frais et de quatre autres ingrédients, détaillées en trois étapes de préparation : roulés d'aubergine au chèvre, croques mozza à l'italienne ou encore fêta rotie sur lit de poivrons.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-03-604915-4)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 78
  • Dimensions: 17cm × 24cm

From the same author