Petit à petit je deviens flexitarien : le livre de cuisine épicurien pour les flexitariens en herbe

By Di Giulio, Séverine
LV475497
(978-2-37883-200-1)

Your Price

  • $37.95 /ea.
  • Net price: $37.95 /ea.
Sucrées et salées, plus de cinquante recettes végétariennes, équilibrées et de saison pour réduire sa consommation de viande au quotidien.

Online

Available
(978-2-37883-200-1)

4 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


Details

  • ISBN: 978-2-37883-200-1
  • Editor: Kiwi
  • Place of publication: Paris
  • Section: Nutrition/Dietetics
  • Collection: -
  • Publication: 1/24/2023
  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 125
  • Dimensions: 15cm × 21cm