L'art du barbecue : matériel, cuissons, recettes : griller, fumer, flamber, assaisonner

By Big T.
LV507371
(978-2-501-18464-9)

Your Price

  • $50.95 /ea.
  • Net price: $50.95 /ea.
matériel, cuissons, recettes

Cent recettes à réaliser au barbecue, des classiques magrets de canard et côtes de boeuf aux plus originales telles que entrecôte en croûte de pain, sardines sauce cajun, fondue au potiron et mangue rôtie au sirop d'érable.

Online

Available
(978-2-501-18464-9)

3 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-501-18464-9
  • Editor: MARABOUT
  • Place of publication: Paris, BE
  • Section: Short order cooking
  • Collection: -
  • Publication: 6/24/2024
  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 288
  • Dimensions: 21cm × 27cm