Cuisine autochtone : Saveurs et savoir-faire d'hier à aujourd'hui

By O'Bomsawin, Lysanne
LV514063
(978-2-7619-6285-8)

Your Price

  • $39.95 /ea.
  • Net price: $39.95 /ea.
Saveurs et savoir-faire d'hier à aujourd'hui

Online

Available
(978-2-7619-6285-8)

30 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: Quebec

LYSANNE O'BOMSAWIN est propriétaire du commerce Le Traiteur Québénakis. Sa cuisine résolument contemporaine s'inspire des recettes de son enfance et de la richesse des aliments locaux. Communicatrice hors pair, elle est souvent invitée dans les médias pour faire connaître la culture culinaire des peuples autochtones du Québec. Son conjoint, le photographe François Pilon, signe les photos du livre.


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 216
  • Dimensions: 19.62cm × 25.94cm