Courges toujours : butternut, courgette, potiron, potimarron, pâtisson, shiatsu, sucrine du Berry...

By Borderies, Hélène
LV471014
(978-2-501-17096-3)

Your Price

  • $32.95 /ea.
  • Net price: $32.95 /ea.
Présentation de recettes à base de courges, variées dans leurs goûts, leurs textures et leurs couleurs. Farcie, rôtie, mijotée, en gratin, en salade ou en risotto, les possibilités sont nombreuses : courge spaghetti carbonara, fleurs de courgette farcies à la ricotta, tarte rustique à la courge musquée, gnocchi de potiron bleu de Hongrie, etc.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-501-17096-3)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 151
  • Dimensions: 21cm × 27cm