Le Cordon bleu

By COLLECTIF
LV453441
(978-2-03-600990-5)

Your Price

  • $49.95 /ea.
  • Net price: $49.95 /ea.
l'école de la pâtisserie : 100 recettes de chef expliquées pas à pas

Des recettes de cakes, de tartes, d'entremets et de gâteaux, accompagnées de conseils de chefs tous passés par l'Institut Cordon Bleu. Avec des grands classiques, des recettes familiales faciles à réaliser et des créations plus modernes.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-03-600990-5)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-03-600990-5
  • Editor: LAROUSSE
  • Place of publication: Paris
  • Section: -
  • Collection: -
  • Publication: 1/31/2022
  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 511
  • Dimensions: 24cm × 29cm

From the same author