Le grand livre du pain

By KAYSER, ERIC
LV452089
(978-2-03-600614-0)

Your Price

  • $34.95 /ea.
  • Net price: $34.95 /ea.
50 recettes authentiques pour (re)découvrir le pain

Cinquante recettes de pains à réaliser avec divers types de farine comme le seigle, le sarrasin ou l'épeautre, de la pâte à pizza à la focaccia en passant par la brioche, le pain aux fleurs, le pain au sésame et le wrap.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-03-600614-0)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • ISBN: 978-2-03-600614-0
  • Editor: LAROUSSE
  • Place of publication: Paris, FR
  • Section: Breads/Pastas
  • Collection: -
  • Publication: 1/10/2022
  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 189
  • Dimensions: 21cm × 27cm

From the same author

  • La boulangerie des petits
    • $26.95 /ea.
    • Retail price $26.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • Le Larousse du pain
    • $49.95 /ea.
    • Retail price $49.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays