Dans la peau d'un grand chef

By Boutan, Anjuna
LV485876
(978-2-203-24810-6)

Your Price

  • $26.95 /ea.
  • Net price: $26.95 /ea.
Un documentaire pour découvrir le métier de chef cuisinier, incarné par l'auteur, lui-même chef d'un restaurant étoilé près de Toulouse. Il évoque sa formation, ses débuts, son quotidien, ses difficultés, ses inspirations, la composition des menus, entre autres. Avec des anecdotes et des informations sur l'art de la cuisine et le monde de la restauration.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-203-24810-6)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 77
  • Dimensions: 18cm × 24cm

From the same author

  • Le petit livre pour comprendre l'hypersensibilité
    • $16.95 /ea.
    • Retail price $16.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • Dans le secret des dieux
    • $32.95 /ea.
    • Retail price $32.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 6
    • Availability Available
  • Les choses de ma vie
    • $23.95 /ea.
    • Retail price $23.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 2
    • Availability Available